Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
-->

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (14-10-2009 om 09:47)
Ben het echt niet met Ronald eens. Dit ongeval heeft niets te maken met het feit dat dit een 2 baans weg is of een 4 baans weg. Dit heeft te maken met de verkeers mentaliteit van de mensen die op de weg rijden!
Ko (14-10-2009 om 09:37)
Allereerst sterkte voor de betrokkenen. Het is elke dag weer uitkijken geblazen op deze levensgevaarlijke weg. En wat zijn ze blij dat er bij de Braakman een klein stuk natuur gespaard wordt bij de "aanleg?"van de nieuwe N61. Hierdoor krijg je weer een gevaarlijk knelpunt.
Souburger (14-10-2009 om 09:30)
Niks 4baansweg,gewoon op je snelheid letten en je weet nu toch onderhand wel dat je niet moet in halen bij een doorgetrokken streep op de weg .
Arnemuidenaar (14-10-2009 om 09:19)
Ronald heeft gelijk het is daar levensgevaarlijk,tot de Braakman hoeveel doden zijn er al gevallen?Hopelijk wordt het ingezien en komen er niet meer slachtoffers
Ronald (14-10-2009 om 08:15)
Nr 2 deze week. Wordt tijd dat ze gaan beginnen. En gewoon de 4 baans doortrekken aan de Braakman. Die 2000 m2 struiken kunnen we wel missen.
Cookie-instellingen beheren