Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-10-2009 om 19:30)
Er zitten niet voor niks spiegels op een bestelbus en iedereen heeft het bekende spiegelen moeten leren om het roze papiertje mee te krijgen, wel jammer dat vanaf dat moment al het geleerde word vergeten, dan bedoel ik ook max snelheid ter plaatse waar vooral motorijders lak aan hebben.
Paul (14-10-2009 om 18:42)
@ Trajectcontrole De maximum snelheid moet gewoon omhoog en een verbod op landbouwvoertuigen in de spits! Dat zou al veel schelen. Al dat getreuzel onderweg schiet toch niet op. snelheid naar 100 en de boeren de weg af.
Mario Dekker (14-10-2009 om 18:34)
Het is wel makkelijk om te zeggen dat je dan niet meer in moet halen en dat de N61 onveilig is, maar dit lijkt mij meer een geval van niet goed in je spiegels kijken en dat kan op iedere weg gebeuren. Het is niet altijd de weg, maar soms ook de weggebruiker zelf.
Ik (14-10-2009 om 18:15)
Een paar weken terug was er jonge gast met een gepimpte groene auto en die ging nog even snel inhalen met een enorme snelheid op die verhoging aan de braakman. Wat voor idioot gaat er daar nou inhalen!!
Chauffeur (14-10-2009 om 18:11)
Een beetje fatsoenlijke weg zou geen kwaad kunnen. Dagelijks rij ik op de N61. En tussen 6 en 8 en 16 en 18u is het echt niet te doen. Evenals het afslaand verkeer smorgens bij braakman, levensgevaarlijk! Opletten is ook belangrijk, maar dat is echt een rampweg tijdens spitsuur.
Son (14-10-2009 om 18:04)
Het blijft een weg waar regelmatig ongelukken gebeuren, soms met fatale afloop. In eerste instantie ben je als bestuurder verantwoordelijk voor je eigen rijgedrag. Haastige spoed is zelden goed , . Als regelmatig gebruiker van de N61 houdt ik mijn hart vast als ik ziet hoe er soms gereden wordt..
Cookie-instellingen beheren