Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Ernstig ongeval met motor in Hoek

Toegevoegd: 14-10-2009, 07.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek heeft zich woensdagochtend een ernstig verkeersongeval voorgedaan.


Rond 07.15 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere reed in zijn bestelbus richting de Braakman. Voor hem reed een vrachtauto die de man in wilde halen juist op het moment dat hijzelf al werd ingehaald door de motorrijder.

De motorrijder, een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen, botste tegen de bestelauto waarna deze met motor en al in de sloot belandde. In eerste instantie kon men de motorrijder niet vinden en werd door omstanders gezocht met zaklampen. Na enige tijd zoeken werd hij gevonden. Ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg was rond 09.15 uur werd het verkeer weer op gang gebracht over één rijbaan. De motor moest toen nog geborgen worden. De politie heeft een technisch verkeersonderzoek uitgevoerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (14-10-2009 om 18:04)
Gewoon op tijd van huis gaan dan hoef je niet zo te jakkeren op de weg en anderen in gevaar brengen Misschien s de weg gevaarlijk maar als iedereen eens goed aan de regels hield en niet inhalen asl het eigenlijk niet kan word het veiliger op de weg
Henny (14-10-2009 om 18:00)
Mensen kunnen niet lezen. waar staat er frontaal? een motorrijder wordt van de weg gereden terwijl hij aan het inhalen is. Niks tegenliggers enz. We letten met ons allen niet op. Zitten te bellen, scheren, haar kammen, appels en boterhammen te eten enz. En het gaat bijna altijd goed. En soms niet!
Sjors (14-10-2009 om 17:52)
Wat mij ook opvalt is dat de mensen op een slakke gangetje inhalen op deze weg, op de manier duurt inhalen veels te lang + dat je niet kan inschatten hoe hard de tegenligger nadert. schakel gewoon 2 keer terug en haal net ff iets sneller in. ik zie dagelijks bijna frontale botsingen.
Sassenaar (14-10-2009 om 17:46)
Je kan het natuurlijk van verschillende kanten bekijken! Maar je kan ook zeggen dat die man eerst goed moet kijken of je er kan inhalen ja of nee. je let toch eerst op of er al iemand aan het inhalen is?? Er zijn al veel ongelukken gebeurd op die weg, wanneer gaan ze er eens wat aan doen?
Marina (14-10-2009 om 17:35)
Wat bazelen jullie toch allemaal, ligt niet aan de weg, ligt aan het zien van wat er om je heen gebeurd. Een automobilist wil een vrachtauto inhalen terwijl ie door een motor wordt ingehaald! Teken dat ie niet in zijn spiegels heeft gekeken. Op de weg langs kanaal en naar Hulst hoor je zulken niet.
Moi (14-10-2009 om 17:31)
Misschien wordt het tijd voor een 4baans weg maar, er moet gewoon niet ingehaald worden er is niet voor niks een doorgetrokken streep!!!!!!!! en dit is weer een duidelijk iets van niet goed gekeken hebben in de spiegels en over de schouder!!! Sterkte aan de slachtoffers
Cookie-instellingen beheren