Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode bij ernstig ongeval in Axel

Toegevoegd: 18-10-2009, 10.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Hulsterseweg in Axel heeft zich vanochtend een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Daarbij is een man om het leven gekomen. De politie heeft dat rond 14.30 uur tegenover deze site bevestigd.

De bestuurder van een personenauto reed rond 08.50 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarna is de auto van het talud gereden en, gedeeltelijk in het water, tot stilstand gekomen. De brandweer, de traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Duikers uit Goes werden ter plekke gevraagd omdat niet duidelijk was of er wellicht een inzittende in de sloot terecht was gekomen. In de sloot werd niemand aangetroffen. Volgens de politie kan daarom aangenomen worden dat er naast de bestuuder, die ter plekke overleed, verder niemand in de auto zat.
 
De identiteit van de man is nog niet bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keith (18-10-2011 om 10:01)
Vandaag 2jaar maatje, we missen je. ripx#
Chanice (13-10-2010 om 21:13)
Ik zal je blijven missen lieve Elroy, over 5 dagen alweer een jaar.. De dagen met jou zal ik nooit vergeten Rust zacht! <3
Killiam (2-10-2010 om 17:52)
Het is nog 16 dagen en dan is het al weer een jaar geleden, Vanavond is het weer Impact waar je het vorig jaar erg naar je zin had. Ik mis je nog steeds elke dag Je was er altijd voor me een smsjes was al genoeg en je kwam. Waarom moest jij nou gaan? Je zal altijd als een broer blijven maatje!
Laura (12-3-2010 om 23:06)
Elroy.. al weer bijna 5 maanden zonder jou het is echt super moeilijk zonder jou, dit had jou nooit mogen overkomen rust zacht maatje.
Wesley (25-2-2010 om 19:53)
Tis nu al ietsje meer als 4 maanden geleden, maar vergete zal ik hem nooit. Hij was als een broer voor me, iemand tegenop te kijken en waar je alles tegen kon vertellen. Ik zal je misse, maatje :'( R.I.P. 18-10-09 NLaterSS Wesley je mattie en 'Kleine Broertje"
Veilig verkeer (26-10-2009 om 19:24)
Natuurlijk verschrikkelijk voor de nabestaande van een jongen van 19 heel veel sterkte voor deze mensen. Maar laat het weer maar eens een waarschuwing zijn voor diegene die denken dat een auto een tank .
Cookie-instellingen beheren