Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 90 km

Dode bij ernstig ongeval in Axel

Toegevoegd: 18-10-2009, 10.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Hulsterseweg in Axel heeft zich vanochtend een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Daarbij is een man om het leven gekomen. De politie heeft dat rond 14.30 uur tegenover deze site bevestigd.

De bestuurder van een personenauto reed rond 08.50 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarna is de auto van het talud gereden en, gedeeltelijk in het water, tot stilstand gekomen. De brandweer, de traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.


Duikers uit Goes werden ter plekke gevraagd omdat niet duidelijk was of er wellicht een inzittende in de sloot terecht was gekomen. In de sloot werd niemand aangetroffen. Volgens de politie kan daarom aangenomen worden dat er naast de bestuuder, die ter plekke overleed, verder niemand in de auto zat.
 
De identiteit van de man is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niels (24-10-2009 om 22:09)
Ik ken je wel niet, maar dit komt toch wel aan. En over dat te hard rijden, iedereen rijdt wel is te hard ook jij en ook ik. Veel sterkte voor de nabestaanden. R.I.P.
Kenny (23-10-2009 om 00:36)
Elroy het is ontzettend moeilijk om je zo te zien gaan. Het was niet te geloven zo'n goede vriend van zo veel mensen. We gaan je ontzettend missen.
Oudklasgenoot elektro (22-10-2009 om 22:24)
Ouders, vriendin, familie andere betrokkenen gecondoleerd en heel veel sterkte
Ghostwhisperer (21-10-2009 om 01:46)
Het hoe,wat en waarom doet er niet toe.Lot, toeval,domme pech? Speculeer niet maar geef de mensen die Elroy goed hebben gekend de kans om hun verdriet te verwerken. Het is zo al erg genoeg. Ouders,familie en vrienden, veel sterkte om dit verlies en gemis in de toekomst een plaatsje te geven.
Ad&Glau (20-10-2009 om 22:44)
Wij wensen de ouders en het zusje condoleren met het verlies van hun zoon en broer. Veel sterkte toegewenst van nu en komende jaren toe om dit alles te verwerken. Zijn vader Peter is mijn goed trouwe vriend. Ik kende Elroy al vanaf de baby. Wij leven met jullie mee. Bij jullie langskomen. Wanneer?
Stephany (20-10-2009 om 16:33)
Heel veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en kennissen.
Cookie-instellingen beheren