Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Dode bij ernstig ongeval in Axel

Toegevoegd: 18-10-2009, 10.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Hulsterseweg in Axel heeft zich vanochtend een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Daarbij is een man om het leven gekomen. De politie heeft dat rond 14.30 uur tegenover deze site bevestigd.

De bestuurder van een personenauto reed rond 08.50 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarna is de auto van het talud gereden en, gedeeltelijk in het water, tot stilstand gekomen. De brandweer, de traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.


Duikers uit Goes werden ter plekke gevraagd omdat niet duidelijk was of er wellicht een inzittende in de sloot terecht was gekomen. In de sloot werd niemand aangetroffen. Volgens de politie kan daarom aangenomen worden dat er naast de bestuuder, die ter plekke overleed, verder niemand in de auto zat.
 
De identiteit van de man is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Charity (18-10-2009 om 23:23)
Elroy, dit had nooit mogen gebeuren en zeker niet bij jou, een aparte jongen maar met een hart van goud. We zullen je nooit vergeten, rust zacht!
B. (18-10-2009 om 23:05)
Ik wens alle familie en vrienden van Elroy veel sterkte in deze moeilijke tijd... 19 jaar is toch veel te jong...
Erwin de jong (18-10-2009 om 22:53)
Dat dit de dodenweg mag worden genoemd zoveel ongelukken die hier al gebeurt zijn met veel te jongen mensen en het gehuchtje doet niet voor niks zijn naam eer aan KIJK UIT !!!!!!!!!!!!!! zegt dat misschien niet genoeg ??????? R.I.P. elroy
Erwin de jong (18-10-2009 om 22:50)
Normaal zat elroy hier ook wel eens in de bank we zullen hem missen een hele apparte jongen met naar ons mening een gouden hart.
Erwin de jong (18-10-2009 om 22:47)
Beste familie en nabestaande langs deze weg wil ik jullie heeeeeeel veeel sterkte wensen in deze moeilijke tijd dit is niet te begrijpen en niet te bevatten ik zit hier met 2 zonen in de bank welke kappot zijn van verdriet en.
Kim (18-10-2009 om 22:30)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden en tegen al die mensen die commentaar geven of hun mening al klaar hebben liggen zou ik willen zeggen dat ongelukken gebeuren en ja daar zit vaak een oorzaak aan, maar verzin niet iets daar heb je zelf niets aan en de nabestaanden al helemaal niet
Cookie-instellingen beheren