Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zet 40 voertuigen aan de kant

Toegevoegd: 09-11-2009, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen in totaal veertig motorvoertuigen aan de kant gezet voor een algehele verkeerscontrole.
 
Selectief werden de 40 motorvoertuigen, waaronder 30 brommers, naar de controleplaats gestuurd. Bij de bromfietsen overschreden 7 ervan de maximum constructiesnelheid. De bestuurders hiervan kregen een bekeuring, maar ook werd het kentekenbewijs ingenomen. Dit krijgen ze weer terug als ze de bromfiets weer in orde hebben gemaakt/laten maken.
 
Twee bestuurders konden hun rijbewijs niet tonen. Ook werden bekeuringen uitgeschreven voor het feit dat er brommers op het fietspad reden en voor het niet-handsfree bellen.
 
Ook deelde de politie boetes uit voor het hebben van te donkere ruiten, een defecte claxon en voor het niet omhebben van de autogordels. Ook werd een man bekeurd die volgens het CBR psychisch niet geschikt is om een auto te besturen, maar dit toch deed.
 
De controle vond plaats van 07.45 tot 12.00 uur en werd gehouden in samenwerking met de verkeerspolitie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GS-RACING (9-11-2009 om 23:22)
Je mag tegenwoordig ook niks meer ook een auto rijdt toch ook 230 KmH en het maxi is 120 dus waar vallen ze dan over en ik weet het wel het is einde van het jaar en er moet weer binnen komen !!!!!
Adri (9-11-2009 om 22:57)
@Reeferman: Dan ga je toch lekker in Frankrijk wonen. Daar heb je tenminste bergen voor je opgevoerde solex en hier niet.
Fynn (9-11-2009 om 21:55)
Ja... jammer. Ik heb €60,- omdat ik bij de draaibrug bij Oost-Souburg niet kon wachten en over het fietspad ben gegaan.
M (9-11-2009 om 21:51)
Was het geld van die lutsers nou weer al op? Wanneer gaan ze zich eens echt met veiligheid bezig houden ipv dit trieste staatskas spekkende gedoe met als enig doel om de burger te treiteren en te bestelen dmv bekrompen, zielige en nergens opslaande regeltjes die de veiligheid NIET bevorderen.
N.v.t (9-11-2009 om 20:55)
Heb vanochtend zelf ervaren om aan de kant gezet te worden met de scooter vindt dit allemaal niet erg maar de manier waarop ze dit doen is belachelijk ze dwingen je tot stoppen hup motor overdwars op de weg net als of je een grote misdaad begaat en vrolijk groeten is er ook niet meer bij??
Jaap (9-11-2009 om 20:37)
Nou nou. Laat ze eens echte boeven gaan vangen. Als je daar respect voor moet hebben? Ze kijken zelf zeker nooit naar Peter R. de Vries. Of de politie zo'n lievertje is.
Cookie-instellingen beheren