Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg komt met hennep van veerboot

Toegevoegd: 13-11-2009, 20.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Op het Veerplein in Breskens werd vrijdag rond 18.30 uur een 25-jarige man uit Oostende aangehouden.


De man kwam van de veerboot en had in Vlissingen 15 gram hennep gekocht. De Belg deed afstand van de hennep en hij kreeg een boete van vierhonderd euro.

Woensdag werd op het Veerplein ook al een Belg aangehouden met ruim 12 gram hennep.

Zie ook:
- 11/11/2009: Aanhoudingen voor bezit hennep


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (14-11-2009 om 12:42)
In feite is het in het bezit hebben van softdrugs verboden maar het wordt gedoogd tot en met 5 gram. (gezien als eigen gebruik) 15 gram bezit en 400 euro boete vind ik niet in verhouding staan, beter dat ze het komen halen dan dat ze zelf gaan kweken met alle gevaren van dien.
Siem (14-11-2009 om 09:04)
Laat ze de koffieshophouder nu eens aanpakken en niet in Nederland gedogen en de Belgen aan de boot aanhouden laat het dan over aan de Belgische politie daar gelden andere regels. In Nederland mag je wel wat kopen maar niet bij je hebben. Ik ben tegen het gebruik van softdrugs maar dit is krom.
Cookie-instellingen beheren