Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren doen poging beroving

Toegevoegd: 12-11-2009, 13.42 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft afgelopen nacht op de Zaaidijk in 's Gravenpolder twee jongeren aangehouden wegens een poging tot beroving.
 
De jongeren, een meisje van 18 jaar uit de gemeente Veere en een jongen van 17 jaar uit de gemeente Borsele, hebben vermoedelijk een 17-jarig meisje uit Goes op de Goesestraatweg van haar fiets geduwd.
 
De twee vroegen haar om geld. Het meisje wist door snel weg te fietsen aan haar belagers te ontkomen. Ze liep lichte verwondingen door de val op. De twee, die te voet waren, zijn enige tijd later op de Zaaidijk in 's Gravenpolder aangehouden. Ze zijn ingesloten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bastiaan (13-11-2009 om 14:42)
Ben het roerend met van der Maas eens.
Van der Maas (13-11-2009 om 14:17)
Goed werk van de politie! Ik hoop dat er een passende straf zal worden gegeven, die voldoende afschrikkend werkt voor mensen, die ook moeilijk van hun medemens kunnen afblijven.
Jeroen (12-11-2009 om 17:12)
Die twee moeten ze echt heropvoeding geven en het slachtoffer een schade vergoeding betalen wel via hun ouders.laat ze maar lekker lang vast zitten
Ikkuh (12-11-2009 om 16:52)
Tss dat zo iets gewoon gebeurd.
Cookie-instellingen beheren