Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen bestolen in Middelburg

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagmiddag werden in twee winkels in de Lange Delft in Middelburg twee vrouwen bestolen.


In de ene winkel werd rond 14.00 uur van een 54-jarige vrouw uit Oost-Souburg haar portemonnee uit haar tas gestolen. In de portemonnee zaten persoonlijke papieren en meer dan honderd euro.

Van een 69-jarige Middelburgse vrouw werd tussen 15.00 en 16.00 uur haar tas gestolen. De vrouw had de tas een ogenblik onbeheerd gelaten. In de tas zaten persoonlijken papieren, enkele tientallen euro's, sleutels en een boek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (12-11-2009 om 19:28)
Zeker bij de blokker geweest? mijn vriendin is dr ook bestolen. een personeelslid van blokker had in de tas van mijn vriendin gegraait toen ze m even afgaf voor ze de winkel in ging. dus TIPJE geen tas afgeven voor bewaring als je gaat winkelen bij de blokker. erg triest gewoon.
Ilona (12-11-2009 om 16:22)
Is het weer eens zover! Zowie zo moet je je tas nooit onbeheerd achter laten, maar ja een oude vrouw denkt daar niet snel aan.
Ook slachtoffer (12-11-2009 om 11:08)
Vreemd: ik lees steeds vaker dit soort berichten. Het is steeds op Walcheren. Mijn portemonnee is 4 wk ook gerold. (tas met rits. Nee, niets gemerkt) Echter dit was in Terneuzen. Ik lees er nooit iets over in Zws Vlaanderen. Maar het gebeurd dus wel. Kan me niet voorstellen dat ik de enige ben.
Cookie-instellingen beheren