Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie start bergingsoperatie Rilland

Toegevoegd: 11-11-2009, 12.22 uur
Politie start bergingsoperatie Rilland
Door: Roland de Jong
RILLAND - Het landelijk dregteam van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is in het Schelde-Rijnkanal bij Rilland gestart met de bergingsoperatie van de auto die daar gisteren te water raakte.
 
Het team, dat specifiek is toegerust op zoek- en berginsgoperaties onder water, is vanochtend in Rilland gearriveerd. Met behulp van de sonar van een politieboot wordt momenteel gezocht naar in het water aanwezige autowrakken. Het is namelijk niet uitgesloten dat naast de gisteren te water geraakte en gelokaliseerde auto er nog andere voertuigen in het water liggen.
 
Wanneer er voertuigen worden aangetroffen, zullen deze door de KLPD boven water worden gehaald om vervolgens weggevoerd te worden.
 
Zie ook:
- Grote zoekactie naar te water geraakte auto (10-11-2009)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren