Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bestolen op parkeerplaats

Toegevoegd: 12-11-2009, 22.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Donderdag om 12.23 uur is een vrouw op een parkeerplaats aan de Molenstraat in Axel bestolen.

Op de parkeerplaats werd de vrouw aangesproken door een man die 2 euro wilde wisselen voor wat kleingeld. De man, tussen de 50 a 60 jaar oud, keek in de portemonnee van de vrouw en stak zijn vinger tussen het kleingeld in de portemonnee waarna hij plotseling wegging.


De man reed snel weg in zijn auto. Bij nadere inspectie van haar portemonnee bleek de vrouw enkele honderden Euro's te missen. De man sprak gebrekkig Nederlands met een Duits accent en liep een beetje mank.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-11-2009 om 12:42)
Dit gebeurt gewoon steeds meer, ze worden echt steeds brutaler, je kan beter niet meer met zoveel geld in je portemonee de straat op gaan, pin liever in de winkels, dan grijpen ze stees mis... hoop dat de man gevonden gaat worden, En hij dit leest, GA er zelf voor WERKEN ipv mensen beroven
Sarah (13-11-2009 om 11:36)
Dus als je een goeie behulpzame burger wilt zijn, is dat je beloning!?? Maar is je tegen iemand zegt NEE, wordt je bedankt! Zou toch leuk zijn als we weer normaal met elkaar kunnen om gaan
Jut (13-11-2009 om 11:09)
Schandalig dat je zomaar overvallen wordt midden op de dag. Waar moet dat naar toe. Moet je vandaaag de dag nog met zoveel geld over straat je kan toch overal pinnen dus een paaar tientjes in de knip is genoeg dat scheelt weer wat leed als je zo iets overkomt.
Ronny (13-11-2009 om 08:28)
Je kan ook niemand meer vertrouwen. Wat mij wel opvalt in overvalberichten..... Dat iedereen honderden euro's op zak heeft! Het KAN natuurlijk, maar IK geloof er niet meer in.
Cookie-instellingen beheren