Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Arrestatie na mishandeling Axel

Toegevoegd: 17-11-2009, 13.22 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De politie heeft zondagavond in Axel een 25-jarige man opgepakt vanwege een zware mishandeling in diezelfde plaats.
 
De mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Een 48-jarige man uit Axel zat tv te kijken toen hij plots een harde klap tegen de rolluiken hoorde. Hij ging buiten kijken en zag dat een jongen en een meisje ruzie met elkaar maakten.
 
De man kwam tussenbeiden. maar één van de twee pakte hem vast en sloeg hem in het gezicht. De helpende man is even bewusteloos geweest en liep verwondingen op aan zijn hoofd, zijn knie en elleboog. Hij is in het ziekenhuis behandeld en moest ter observatie blijven.
 
 
De verdachte, een man zonder vaste woon of verblijfplaats, werd zondag rond 22.35 uur opgepakt. De man is ingesloten.
 
Zie ook:
-
Helpende man wordt zwaar mishandeld (15-11-2009)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (18-11-2009 om 08:09)
Zeg hallo, zijn wij niet allemaal volwassen mensen onder elkaar. Wat is het toch makkelijk om via de mail elkaar maar lekker uit te jakkeren. Niemand heeft het recht iemand te slaan. En of de man nu een bemoeial is of niet. daar hebben wij andere rechtsystemen voor. denk allemaal even na. AUB.
Sunneh (17-11-2009 om 23:35)
Ehm sorry pieter, maar als iemand tegen mijn raam aan knalt en ik kijk om te helpen ben ik geen bemoeial. Als er iemand voor je neus dood getrapt word door 3 man en je helpt en je beland zelf in het ziekenhuis, ben je dan ook een bemoeial of gewoon iemand die probeert andere te helpen.
Pieter (17-11-2009 om 21:04)
Goh, wat weten jullie allemaal goed hoe het is gegaan zeg.die ''helpende'' man is gewoon een bemoeial.
Terneuzenaar (17-11-2009 om 18:53)
Koos je reactie slaat nergens op!! Stel dat het een buitenlander is en jij zeg dat die het land uit moet. Want als het een nederlander is ga je die dan ook het land uit zetten?? Sla nergens op wat je zeg! Wie het is gewoon lang vast laten zitten en alles laten betalen!!!
IK (17-11-2009 om 17:01)
Volgens mij staat er nergens dat het geen Nederlander is. Dus zomaar oordelen vind ik niet kunnen. Het kan niet wat deze man heeft gedaan, maar het hoeft daarom geen buitenlander te zijn!
Koos (17-11-2009 om 15:33)
Opsluiten en alle medische kosten laten betalen, indien mogelijk terugsturen naar land van herkomst en nooit meer het land inlaten, strafblad!
Cookie-instellingen beheren