Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer hennepkwekerij in Middelburg

Toegevoegd: 25-11-2009, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagmiddag heeft de Zeeuwse politie een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Radenhove in Middelburg. Vorige week vrijdag werd hier ook al een wietplantage ontdekt.

Om ongeveer 13.30 uur vielen agenten van de Zeeuwse politie de woning binnen. Agenten troffen een in werking zijnde kwekerij aan met daarin 22 oogstrijpe planten. De bewoners van de woning zijn als verdachten gehoord op het politiebureau.


In samenwerking met de gemeente zijn alle spullen die met de kwekerij te maken hadden geruimd en vernietigd.

Zie ook:
- 20/11/2009: Hennepkwekerij ontdekt door stank


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (27-11-2009 om 17:27)
@condor... ik denk dat je gelijk hebt. Ben zelf niet voor drugs.... maar het is er dus de problemen eromheen ook, en denk dat het houden van een paar plantjes per gebruiker(gedoog beleid) positief kan werken.
Correct (27-11-2009 om 11:39)
Oproep, paar km te hard,paar plantjes te veel,etc overtreed de wet gewoon niet,als wij " normaal" burger;s ook een jaar lang normaal doen, hebben de politie tijd zat om echte boven te vangen,wie betaald de politie?is ons eigen geld dat we zitten te verspillen, denk daar eens over na!
Dotje79 (27-11-2009 om 08:51)
Zuren om een paar plantjes wat overigs gewoon kan groeien zonder troep er in te stoppen ik heb nog nooit gehoord dat er mensen dood zijn gegaan van enkel een sticky wel aan alcohol en ghb coke etc en dan maar niet te spreken over het leed van de gezinsleden pak dat dan eens hard aan
Condor (27-11-2009 om 08:02)
Als je iedereen die wilt gebruiken, 5 plantjes laat houden en de verkoop giga zwaar bestraft, dan is er denk ik een oplossing voor veel problemen. Als je de dienstplicht weer invoert voor 18 maanden ben je ook een aantal criminelen kwijt. Dus wat zeuren we nu met z'n allen? Daden, daar gaat het om!
Stoffeerder (26-11-2009 om 21:14)
Sla de krant open, kijk op TV, lees het internet en waar gaat het allemaal over??? Drugs, drugs en nog eens drugs. Totaal verbieden die rotzooi en handel en gebruik zwaar bestraffen, het zal je kind maar zijn die aan de rommel verslaafd raakt.
Zoop (26-11-2009 om 20:57)
Ja hoor DREk, 5 jaar cel voor 22 plantjes.... terug naar de middeleeuwen....
Cookie-instellingen beheren