Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kinderen vernielen auto's in Goes

Toegevoegd: 01-12-2009, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dinsdagochtend zijn in de Spaakstraat in Goes diverse auto's bekrast. Van één van de auto's werd ook nog een ruit vernield.


Tot nu toe zijn bij de politie vier meldingen/aangiftes van vernieling binnengekomen, meerdere meldingen worden nog verwacht. Met behulp van getuigenverklaringen konden drie kinderen aan de zaak worden gekoppeld.

De drie verdachten, twee jongens van 8 en 11 jaar en een meisje van 10 jaar, allen uit Goes hebben ondertussen in een verklaring de vernielingen bekend. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 
 
De politie verzoekt gedupeerden, die nog geen aangifte hebben gedaan, dit te komen doen op het politiebureau in plaats van via het internet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pino (2-12-2009 om 08:16)
Ben het helemaal met u eens, laat ze er maar zelf voor opdraaien. Pak de ouders maar in de portemonee, en laat de daders hun spaarpot maar omdraaien. Het zijn altijd een ander zijn spullen, zou zo graag jullie play station kapot trappen, kijken hoe ze dan reageren.
Chiel (2-12-2009 om 07:42)
Waar zijn we mee bezig kinderen van 8 en 10 jaar, autos vernielen? Laat ze alles maar betalen.
Lion (2-12-2009 om 04:44)
Noa. Wat je zegt is iets overdreven, het zijn kinderen tot 11 jaar KINDEREN. Natuurlijk is dit niet goed te praten maar je kunt als ouder niet achter je kinderen aanlopen als ze buiten spelen. Ze mogen dit niet doen, maar dat is een leerproces, er is nog iets als een wa-verzekering.
Noa (1-12-2009 om 23:12)
Laat ze alles maar vergoeden,of te wel ouders kunnen er voor opdraaien,laat ze maar voelen wat een auto kost en dat je van andersmans eigendommen afbijjft!!!!! daar werken wij voor.
Cookie-instellingen beheren