Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij kettingbotsing Vlissingen

Toegevoegd: 14-12-2009, 14.22 uur
Gewonden bij kettingbotsing Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een kettingbotsing tussen vijf auto's op de Sloeweg in Vlissingen zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.
 
De personenauto's kwamen rond 13.45 uur met elkaar in botsing op de rijbaan net voorbij de spoorwegovergang met als rijrichting A58. De eerste automobiliste moest hard remmen omdat het verkeer voor haar tot stilstand kwam. De vier achter haar rijdende automobilisten konden een aanrijding ook niet voorkomen.


Twee ambulances kwamen ter plekke om de betrokkenen te controleren. Vermoedelijk twee personen liepen letsel op. Door het ongeluk kon het verkeer alleen gebruik maken van één rijbaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (15-12-2009 om 09:42)
Een ongeluk zit m in een klein hoekje.het zou kunnen dat er een technisch mankement was aan een van de auto's,gladheid,afleiding door losliggende spullen in de auto,met andere dingen bezig zijn,cq te weinig afstand houden,bumperkleven.speculeren van... of het zou dat wel ..helpt niet.dank u
Erik (15-12-2009 om 09:26)
Ik rij deze weg dagelijks en er wordt wel degelijk te hard gereden en er er wordt wel degelijk te kort op elkaar gereden vooral als de brug of het spoor gesloten zijn geweest dan heeft iedereen plotseling haast om de verloren tijd in te halen,wat niet zo slim is op deze onoverzichtelijke weg.
Ik (15-12-2009 om 08:10)
Al dat gezeik over afstand....nee jullie zijn de beste chauffeurs die er zijn...jullie rijden nooit eens te hard, houden altijd netjes afstand...keurige chauffeurs...kortom irritante personen op de weg dus...
HZ (14-12-2009 om 23:15)
Ja, logisch dat iedereen denkt dat dit met afstand te maken heeft. Dat zal ook wel een beetje zo zijn, maar zoals al gezegd: als er een achter op je klapt, kun je nog zo hard remmen als je wilt, maar dan nog klap je op de auto die voor je staat (stond ook stil!!). Samenloop van omstandigheden.
Lau (14-12-2009 om 21:40)
De beste stuurlui staan aan wal... Alsof hun dit nooit zal overkomen....
Rob (14-12-2009 om 18:40)
Te weinig afstand en te snel ? vaak de oorzaak, men zal het nooit leren !
Cookie-instellingen beheren