Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-12-2009, 19.00 uur
Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een kop-staart botsing aan de Rooseveltlaan in Terneuzen zijn donderdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.


Een Belgische bestuurster stopte ter hoogte van de rotonde om een fietser die stond te wachten over te laten steken. Fietsers hebben hier echter geen voorrang. Voor een achterop komende auto was het dan ook te laat om te remmen en knalde achterop het Belgische voertuig.

Een bergingsbedrijf uit Terneuzen, dat net een andere auto met pech had opgehaald, kwam toevallig voorbij en heeft de achterop komende auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (18-12-2009 om 12:43)
Indien in zo een geval letsel ontstaat door het verkeerd toepassen van de voorrangsregels kan men daar verantwoordelijk gesteld worden door de wet.
J (18-12-2009 om 12:39)
Wat een gezeur van jullie op die Belgen. Die hebben tenminste fatsoen!! Stoppen hoeft niet maar mag uiteraard wel. Als je afstand houdt is er geen probleem. En wat betreft een voetgangersoversteekplaats (zebra): De voetganger heeft ALTIJD VOORRANG DAAR!! Maar krijgt 't bijna nooit helaas.
Joost (18-12-2009 om 12:10)
Ik heb jaren in Belgie gewerkt. Ik heb vrienden in Belgie die niet eens de voorrangsregels kennen maar wel autorijden. Hoezo gevaarlijk. gelukkig weten ze dat zelf ook.
Haaientand (18-12-2009 om 10:37)
Wij leren onze kinderen te wachten met oversteken tot er niets aan komt. Het lijkt vriendelijk om voor ze te stoppen, maar het schept alleen maar verwarring en daardoor gevaarlijke situaties. Beter niet doen dus! Tijd om de bewoners van Belgische grensgemeentes voor te lichten! Veilig Verkeer NL?
Zeeuwse (18-12-2009 om 10:10)
Die belgen zijn niet hoffelijk. daar moeten ze voorrang aan fietsers geven, een tijd geleden lag er bijna een fietser op onze moterkap omdat ie vond dat ie voorrang had. das in belgie normaal zei ie. Ik zei dat ie dan in belgie moest gaan fietsen en niet in axel. stomme koersers.
Dennis (18-12-2009 om 09:32)
Dit gebeurd hier zoooo zooo zooo vaak! Wanneer leren onze zuiderburen nu eens dat ze borden moeten kijken!
Cookie-instellingen beheren