Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-12-2009, 19.00 uur
Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een kop-staart botsing aan de Rooseveltlaan in Terneuzen zijn donderdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.


Een Belgische bestuurster stopte ter hoogte van de rotonde om een fietser die stond te wachten over te laten steken. Fietsers hebben hier echter geen voorrang. Voor een achterop komende auto was het dan ook te laat om te remmen en knalde achterop het Belgische voertuig.

Een bergingsbedrijf uit Terneuzen, dat net een andere auto met pech had opgehaald, kwam toevallig voorbij en heeft de achterop komende auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans Levels (18-12-2009 om 09:22)
Ik vind het heel hoffelijk van die Belgische bestuurder dat hij fietsers in dit weer voor laat gaan. De Nederlandse automobilist moet gewoon opletten.
Nathalie (18-12-2009 om 09:16)
Umm tja belgen geven vrij wel altijd voorrang op die levengevaarlijke rotonde. Misschien word er ooit eens iets aan gedaan. Voor alle weggebruikers is het levensgevaarlijk!!!
Terneuzenaar (17-12-2009 om 22:57)
Altijd die belgen en rotondes ze zouden eens beter de nl regels leren als ze naar hier komen !!!
Ken de plaats goed (17-12-2009 om 22:52)
Ik kom hier vaak en belgische bestuurders stoppen meestal (plotseling) voor de fietsers die wachten om over te steken, bijzonder gevaarlijk, ik heb zelf ook wel al eens bijna achterop zo'n idioot gezeten. Rot voor degene die niet meer kon stoppen.
Piet piraat (17-12-2009 om 22:05)
Het staat we vriendelijk van de belgen om te stoppen voor fietsers, maar zoals je ziet kan het ook knap gevaarlijk zijn
JanS (17-12-2009 om 21:53)
Daar gaat tie weer....AFSTAND houden... en een beetje vooruitkijken. Onnodige aanrijding als we wakker blijven!!
Cookie-instellingen beheren