Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-12-2009, 19.00 uur
Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een kop-staart botsing aan de Rooseveltlaan in Terneuzen zijn donderdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.


Een Belgische bestuurster stopte ter hoogte van de rotonde om een fietser die stond te wachten over te laten steken. Fietsers hebben hier echter geen voorrang. Voor een achterop komende auto was het dan ook te laat om te remmen en knalde achterop het Belgische voertuig.

Een bergingsbedrijf uit Terneuzen, dat net een andere auto met pech had opgehaald, kwam toevallig voorbij en heeft de achterop komende auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (17-12-2009 om 20:44)
Het blijft hier opletten met onze zuiderburen. Ook aan je kinderen die moeten wachten tot ze kunnen oversteken, kan je lastig uitleggen dat ze van die vriendelijke bestuurder wel mogen oversteken terwijl dit eigenlijk niet mag. Want van de volgende bestuurder mogen ze ineens niet meer eerst.
Mede weg gebruiker (17-12-2009 om 20:18)
De vraag is nu ,wie is er schuldig? Normaal gezien de achterop komende auto.Maar de bestuurder die stopte voor een wachtende fietser,die geen voorrang had,is ook een beetje schuldig. Maar als Nederlander kan je weten ,dat onze zuider buren stoppen bij oversteekplaatsen.Ook al hebben ze voorrang.
Piet (17-12-2009 om 20:10)
Die belgen moeten maar eens leren dat ze gewoon door moeten rijden als ze een rotonde verlaten ipv fietsers voorrang geven. Zelf ook een keer daardoor bij een ongeval betrokken geweest. Altijd zonde van het geld en de tijd die het kost..
P (17-12-2009 om 20:02)
Op z'n Belgs
Belg (17-12-2009 om 19:42)
Belgen in buitenland zijn vriendelijk en coulant. In belgie zelf minder.
Cookie-instellingen beheren