Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man toont kinderen geslachtsdeel

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag een 68-jarige Terneuzenaar aangehouden voor het plegen van openbare schennis


Maandagmiddag kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van verontruste ouders. In de binnenstad van Hulst bij een speeltuintje zou een man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan enkele spelende kinderen.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al verdwenen. Het opgegeven signalement kwam overeen met een 'bekende' van de politie die al vaker was aangehouden voor openbare schennispleging. Dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten de man opnieuw in de binnenstad van Hulst. Ditmaal konden ze hem op 'heterdaad' betrappen.

De 68-jarige man is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (23-12-2009 om 11:12)
Waarom kom ik zo'n man nooit tegen? Opsluiten deze gasten.
Jan (23-12-2009 om 10:40)
Hiervoor is maar een oplossing. Z'n zaakje er af. Dan valt er niks meer te laten 'zien'. Ouwe viespeuk.
Oc (23-12-2009 om 10:20)
Ja mensen dit is nederland,hier zijn ze veel te soft morgen loopt hij inderdaad weer in het park! Gewoon afhakken die handel, het is gewoon te gek voor woorden.
Sierra (23-12-2009 om 10:09)
Goed gedaan hoor? Laat hem maar lekker lopen kan die het gelijk weer doen, belangrijker is om bekeuringen uit te schrijven voor mensen die even iets moeten afgeven en of fietsers te bekeuren die iets verkeerd doen jongens de pet past ons allemaal, moet je echt niet voor geleerd hebben
Jacqueline (23-12-2009 om 09:36)
Had hem gewoon eens 24 uur naakt door Hulst laten lopen, dan had hij wel anders gepiept
Michael (23-12-2009 om 09:15)
Het is te gek voor woorden. Een tydje geleden is deze man ook in terneuzen op gepakt voor het zelfde. En is ook met een dagvaardig heen gezonden. Ik kan je wel vertellen als hij het bij een van mijn kinderen het doet dan heeft hij zijn laatste adem uit geblazen.
Cookie-instellingen beheren