Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man toont kinderen geslachtsdeel

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag een 68-jarige Terneuzenaar aangehouden voor het plegen van openbare schennis


Maandagmiddag kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van verontruste ouders. In de binnenstad van Hulst bij een speeltuintje zou een man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan enkele spelende kinderen.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al verdwenen. Het opgegeven signalement kwam overeen met een 'bekende' van de politie die al vaker was aangehouden voor openbare schennispleging. Dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten de man opnieuw in de binnenstad van Hulst. Ditmaal konden ze hem op 'heterdaad' betrappen.

De 68-jarige man is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (23-12-2009 om 08:41)
Hij is nu voor de zoveelste keer gepakt, hier waren kinderen waren vorige maand de klos. De politie staat er bij en kijkt er naar,jammer genoeg kunnen ze niks doen, dus aangifte blijven doen dan word hij misschien eens als veelpleger veroordeeld en kan hij ergens opgenomen worden.
Jo (23-12-2009 om 08:31)
Opsluiten voor altijd en dan samen met diegenen die hem vorige keer vrijgelaten hebben.
Cor (23-12-2009 om 08:11)
Ongelukkiger kan toch niet! Moet hij eerst een kind wat aandoen voor hij vast komt te zitten of hoe werkt dat tegenwoordig? Heeft zeker te maken met de" privacy" van die viespeuk. Eigen rechter spelen mag niet maar het wordt je ook niet makkelijker gemaakt .Sterkte voor de geschrokken kinderen.
Menno (23-12-2009 om 08:00)
Tja , zo oud .... Misschien gewoon een wildplasser die twijfelt, waar die kan plassen... Met deze kou , ga je geen grote laten zien .. Sorry , tis gewwoooon weeer te ziek
Sonia (23-12-2009 om 07:56)
Ik ken die man hij is niet bij zijn verstand. Ze moeten hem opsluiten en nooit meer los laten.
Niels (22-12-2009 om 22:24)
Gelijk dat bak in gooien dat soort mensen. Dan spoor je gewoon niet.
Cookie-instellingen beheren