Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Man toont kinderen geslachtsdeel

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag een 68-jarige Terneuzenaar aangehouden voor het plegen van openbare schennis


Maandagmiddag kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van verontruste ouders. In de binnenstad van Hulst bij een speeltuintje zou een man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan enkele spelende kinderen.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al verdwenen. Het opgegeven signalement kwam overeen met een 'bekende' van de politie die al vaker was aangehouden voor openbare schennispleging. Dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten de man opnieuw in de binnenstad van Hulst. Ditmaal konden ze hem op 'heterdaad' betrappen.

De 68-jarige man is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eise (22-12-2009 om 20:16)
Het is toch niet meer normaal hoe ziek sommige figuren zijn. Come on 68 jaar dan zou je toch een gezond stel hersens moeten hebben zou je zeggen? Kunnen ze em idd niet een handje helpen want dit is al erg voor de ouders van de kids maar 10 x zo erg voor die kleintjes zelf! Ik vind dit zo erg
Zeeuwind (22-12-2009 om 20:10)
Wederom laten wij in ons mooie landje weer een idioot gaan met een dagvaarding. Wederom vergroten wij de kans op groter vergrijp. Als mijn dochter thuiskomt met zo'n verhaal dan ben ik mijn eigen rechter! Zal je zien zit ik wel gelijk opgesloten. Waar liggen de grenzen in dit mooie landje??
Nickey (22-12-2009 om 19:47)
Het is te zot voor woorden dat deze man nog vrij rond loopt.
Elise (22-12-2009 om 19:46)
Ja, ze moeten hem vooral snel loslaten, dan zit hij morgen of overmorgen weer in een parkje om hetzelfde weer te doen, hebben we met zijn allen nou niet door dat het niet stopt door een dagvaarding. Het gaat gewoon nooit over. Hij gaat steeds verder totdat het helemaal mis gaat.
Ongeruste mama (22-12-2009 om 19:28)
Vuile viezerik, houd hem achter slot en grendel voor een jaar of wat en kap zijn getoonde deeltje eraf, moet hij er vanzelf wel mee ophouden de vuillak.
Cookie-instellingen beheren