Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man toont kinderen geslachtsdeel

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag een 68-jarige Terneuzenaar aangehouden voor het plegen van openbare schennis


Maandagmiddag kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van verontruste ouders. In de binnenstad van Hulst bij een speeltuintje zou een man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan enkele spelende kinderen.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al verdwenen. Het opgegeven signalement kwam overeen met een 'bekende' van de politie die al vaker was aangehouden voor openbare schennispleging. Dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten de man opnieuw in de binnenstad van Hulst. Ditmaal konden ze hem op 'heterdaad' betrappen.

De 68-jarige man is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Papa (22-12-2009 om 21:59)
Pffff, met een dagvaarding naar huis. Morgenochtend zit die weer in een speeltuin. Als die toch op heterdaad is betrapt, en zijn schuld dus is bewezen, dan zie ik graag een foto van hem in elke krant. Dan zullen we nog wel eens zien of die nog zo graag buiten komt.
Ria (22-12-2009 om 21:45)
68 jaar en nog geen verstand?
Roycosoepie (22-12-2009 om 21:45)
Zal wel niet zoveel zijn met deze kou
Rob (22-12-2009 om 21:36)
Die man die dit doet is echt ziek, behoorlijk ziek! Het is nodig dat hij langdurig wordt behandeld. Ik heb zelf ook 2 dochters, ik moet er niet aan denken! Het komt ook door het Internet daar is zoveel vuiligheid te zien!
Mary (22-12-2009 om 21:33)
Inderdaad te zot voor woorden,ze moeten van zo iemand meteen,en zonder verdoving,een castraat maken!!!En met naam en foto in de kranten zodat iedereen weet wie hij is,de smeerlap!!!
Vlissingse (22-12-2009 om 21:31)
Ik hoop dat hij eens de verkeerde tegenkomt,bij mijn kinderen hoeft hij het in ieder geval niet te proberen.
Cookie-instellingen beheren