Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt bijna vier keer te veel

Toegevoegd: 23-12-2009, 11.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de A58 bij Middelburg is dinsdagavond rond 22.30 uur een 53-jarige automobilist uit Sint-Gillis-Waas (B) aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


De politie kreeg een melding dat een auto in berm/bossage stond en ging poolshoogte nemen. De bestuurder zat nog in zijn auto en was duidelijk onder invloed van alcohol. Hij had bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Het rijbewijs van de man is ingenomen en zijn auto is weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (24-12-2009 om 22:37)
Tjonge Rein wat ben jij dom zeg om zo'n opmerking te plaatsen. Hoe komt anders die auto daar, dahhhh.
Rein (24-12-2009 om 07:26)
Waarom deze man zijn rijbewijs innemen hij nam toch niet deel aan het verkeer hij stond geparkeerd het word steeds gekker als ik met mijn auto aan de zeedijk sta en heb twee biertjes op word mijn rijbewijs ingenomen te gek voor woorden
Dima (24-12-2009 om 05:06)
Zichzelf maar vooral ANDEREN in gevaar brengen door beschonken achter het stuur te gaan !!! WANNEER leert men eindelijk eens dat dit misdadig is ??!!
Goesenaar (23-12-2009 om 20:30)
Als je op die leeftijd nog je verantwoordelijkheid niet kent en niet hebt, moet je er maar vanuit gaan dat dat nooit meer komt. Beter is dan om het rijbewijs te vernietigen en de rest van zijn leven maar te laten fietsen.
Cookie-instellingen beheren