Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Inbraak binnenvaartschip Terneuzen

Toegevoegd: 29-12-2009, 23.14 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak op een binnenvaartschip dat lag afgemeerd in Terneuzen.


De inbraak werd tussen maandag 16.00 uur en dinsdag 15.00 uur gepleegd bij de Beneluxweg in Terneuzen. Uit het schip zijn een televisie en een decoder weggenomen.

Van de dader(s) en het gestolen goed ontbreekt elk spoor.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mosje (30-12-2009 om 22:09)
Dat doen ze al jaren hoor! Mijn zwager is ook schipper op de binnenvaart en het is zo makkelijk om aan boord te komen als je ligt afgemeerd. Zeker met kerst als er soms meer schepen naast elkaar liggen. Ook bij hem is er al eens ingebroken en een laptop meegenomen. Maar het is wel balen.
Noa (30-12-2009 om 08:54)
Beginnen ze nou ook op de binnenvaardsschepen,straks nog vrachtschepen,dat zal geen makkelijke klus worden,maar als de daders lef hebben,klim je op een vrachtschip als je jezelf een vent vind.
Cookie-instellingen beheren