Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt door na aanrijding Kwadendamme

Toegevoegd: 29-12-2009, 23.08 uur
Door: Roland de Jong
KWADENDAMME - Vanmorgen rond 11.00 uur is een 73-jarige man uit de gemeente Borsele doorgereden nadat hij op het Langeweegje in Kwadendamme een fietsster had aangereden.


De man reed in een brommobiel en raakte de fietsster zodanig dat ze in de sloot belandde. Hij bood haar geen hulp en reed ervandoor. Passanten hebben de vrouw uit de sloot gehaald.

De doorrijder kon worden opgespoord. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (30-12-2009 om 23:14)
Misschien is de oude man erg geschrokken, laten we niet te snel roepen dat het ongepast is "te vluchten". Tuurlijk het hoort niet, maar een mens doet meer gekke dingen als hij schrikt. Wie weet hoe jij reageert als het je overkomt Sterkte voor beide!
Mosje (30-12-2009 om 21:57)
Heeft hij wel gemerkt dat hij iemand geraakt heeft? Dat is ons namelijk ook eens overkomen met zo'n oude man. Ook zijn rijbewijs is toen ingenomen, maar meneer kocht toen een brommobiel. Hij had dat ding nog geen week en toen reed hij zijn garagedeur eruit! Een gevaar op de weg dus!
Souburger (30-12-2009 om 19:38)
Jo, ook voor een brommobiel heb je een rijbewijs nog jongen,,kan wel zien waar jij kennis van heb,maar even over die dwaas,rijbewijs in nemen en een hele hoge boete geven,zou je niet netjes je excuus aan bieden en een bos bloemen .
Gerrit (30-12-2009 om 16:11)
@ Jo, Hoe kom je er bij dat je daar geen rijbewijs voor nodig hebt? Het rijbewijs AM is er toch al een tijdje hoor... Al die conclusies die ook weer meteen worden getrokken.. Misschien heeft de man het niet eens gemerkt dat hij iets of iemand raakte..
Marga (30-12-2009 om 14:30)
@ Jo snapt er helemaal niets van en om nu de roekeloze jeugd schoon te gaan praten omdat het nu om een 73 jarige gaat vind ik ook nog al ver gaan. Iedereen die zich niet an de regels houden moeten gestraft worden. Of je nu 18 bent of 80 doet er niet toe. Laat NOOIT een slachtoffer achter!
Jaap Vergeer (30-12-2009 om 13:12)
Tja als je zoiets veroorzaakt dan is vluchten een natuurlijk gedrag in de psychologie. Maar het is niet goed. Met deze temperaturen kan iemand in een sloot zo onderkoeld raken en dood gaan. Die brommobielen krijgen we nog veel problemen mee in de toekomst. sterkte voor slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren