Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water bij Westkapelle

Toegevoegd: 13-02-2010, 06.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Bij een ongeval op de Grindweg tussen Westkapelle en Zoutelande is zaterdagmorgen vroeg een automobilist met zijn auto te water geraakt.


Het ongeval vond rond 5.00 uur plaats ter hoogte van discotheek De Hooizolder. Door nog onbekende oorzaak raakte de man van de weg en kwam op zijn kop in een naast de weg gelegen watergang terecht. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn voertuig.

Brandweerduikers zijn ingezet om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De man, die zijn hoofd nog net boven water kon houden, is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn verwondingen is nog geen duidelijkheid. Volgens de politie had de man in ieder geval onderkoelingsverschijnselen.
 
De bestuurder was niet onder invloed van alcohol.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (21-8-2010 om 20:26)
Een normaal mens ligt op dat tijdstip gewoon in bed! Lekker voor al die hulpverleners dat ze op dat tijdstip uit bed getrommeld worden.
Elisa (15-2-2010 om 00:33)
Het gerucht zal altijd gaan als er iets gebeurd met een honda civic. uit politieonderzoek is niets gebleken over racen, dus laten we geen voorbarige conclusies trekken. dat je zo durft te praten over een ernstig ongeluk waar nog niets over bekend is
Gerard (14-2-2010 om 21:30)
Hier in Westkapelle gaat het gerucht dat ze aan het racen waren....:-s
Lady di (14-2-2010 om 10:43)
Heb het verselijke nieuws vernomen , wat moet dat afschuwelijk zijn geweest voor beiden jongens,de bestuurder wens ik veel beterschap... zijn heel wat bange uurtjes geweest sterkte allebei
Lady di (13-2-2010 om 23:12)
Vreselijk nieuws toen ik vernam van mijn zoon.... heel veel beterschap voor de bestuurder,gelukkig kan je het nog na vertellen,moet een hel geweest zijn in dat ijskouwe water, sterkte voor jullie beide.
Joey (13-2-2010 om 16:10)
Ik was bij het ongeluk ik ben een vriend van de bestuurder. Ik kan melden dat alles goed met de bestuurder gaat. Stond bij hem in het water om te proberen hem er uit te krijgen maar dat was egt niet gemakkelijk ik kon niet bij hem komen. Ik heb alles voor mijn ogen zien gebeuren.
Cookie-instellingen beheren