Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier tips na uitzending beelden skimmers

Toegevoegd: 16-02-2010, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Na de uitzending van 'Opsporing verzocht' met de beelden van de skimmers in de Jumbo-supermarkt in Goes zijn vier bruikbare tips binnengekomen. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


In de uitzending werden beelden getoond van de bewakingscamera van de Gamma in Goes. Nadat bij de Jumbo een lekkage was ontdekt, bleek dat deze ontstaan was als gevolg van een inbraak.
 
Het gat bleek gemaakt door skimmers, die via het dak de Jumbo in waren gekomen om de betaalautomaten te prepareren. Daarmee konden ze pinpassen en pincodes kopiëren.

 
 
Bij het gat lag een nieuw plamuurmes van de Gamma, met nog zachte kit. De politie nam daarom meteen contact op met de Gamma in Goes en daar bleken de skimmers op bewakingsbeelden te staan toen ze dat plamuurmes en die kit gingen kopen. Deze beelden waren dus vanavond op televisie te zien.

De politie moet de tips nog onderzoeken. Morgenochtend wordt de uitzending om 10.05 uur herhaald op Nederland 2.
 
Zie ook:
- Politie toont foto's skimmers Jumbo Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hopeloos (17-2-2010 om 18:38)
Ow en wat waren ''we'' blij dat oostblokkers hier kwamen om het werk te doen wat wij hollanders niet willen. Maar een groot gedeelte van die klaplopers doen niets anders dan stelen skimmen en doelloos vaak bezopen rondhangen. Ze kosten ons meer dan dat het opbrengt! Bedankt 2e kamer en de rest...
Marinet (17-2-2010 om 09:20)
Wat een prachtig progamma van opsporing verzocht en daarna in de nieuws berichten op zeeland nieuws te zien krijgen en zelfs met de getoonde foto,s ik vind dit goed nieuws om zo het te achterhalen en hopen dat ze gepakt kunnen worden.
Cookie-instellingen beheren