Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Politie waarschuwt voor skimmers

Toegevoegd: 01-08-2012, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland waarschuwt autobezitters voor skimapparatuur die bij onbemande tankstations zijn aangetroffen.


In de afgelopen twee weken is bij vier onbemande tankstations skimapparatuur aangetroffen. Het gaat om tankstations in de gemeenten Middelburg, Veere en Goes. De skimapparatuur is gedemonteerd en in beslaggenomen om verder te onderzoeken. 

Heeft u de laatste tijd ook getankt bij een onbemand pompstation? Controleer dan uw bankrekening op 'vreemde' afschrijvingen of neem contact op met uw bank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ achiel (2-8-2012 om 18:16)
Ja achiel, alsof de SP en PVDA daar straks geld aan uit gaan geven om agenten bij een onbemande pomp neer te zetten! Gewoon aan het pinapparaat voelen, er een beetje aan trekken en goed kijken voordat je er wat insteekt, dat helpt ook bij t ontdekken van skimappratuur
Ptje (2-8-2012 om 12:29)
@piet dit kan niet gezegt worden omdat de tankstations omdat niet met naam genoemd willen worden
Henk (2-8-2012 om 12:14)
Hand boven de pintoetsen houden. Echt, het werkt! Gaarne uw evt reactie
Jans (2-8-2012 om 12:06)
@ Piet: Ik vermoed de eenzame tankstations zoals TinQ en Tango Ik heb laatst uitgerekend dat het mij 70 eurocent scheelt dus daarvoor ga ik nu gewoon naar de Shell Vlissingen of er tegenover bij de Peugeotgarage ( ook onbemand maar meer in het zicht)
Rene (2-8-2012 om 11:22)
Dat leren ze toch niet, volledige info geven. net als bij vermissingen, daar staat vaak weer geen foto bij
Jan (2-8-2012 om 10:36)
Sint Laurens Tamoil in ieder geval.
Cookie-instellingen beheren