Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km
-->

Politie waarschuwt voor skimmers

Toegevoegd: 01-08-2012, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland waarschuwt autobezitters voor skimapparatuur die bij onbemande tankstations zijn aangetroffen.


In de afgelopen twee weken is bij vier onbemande tankstations skimapparatuur aangetroffen. Het gaat om tankstations in de gemeenten Middelburg, Veere en Goes. De skimapparatuur is gedemonteerd en in beslaggenomen om verder te onderzoeken. 

Heeft u de laatste tijd ook getankt bij een onbemand pompstation? Controleer dan uw bankrekening op 'vreemde' afschrijvingen of neem contact op met uw bank.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron '95 (2-8-2012 om 06:16)
Zou het niet handig zij om er bij te zetten over welke pompen het aat vboordat zo als gesuggereerd iedereen die tankte de bank gaat bellen ? verder moet er dan aar verplicht meer beveiliging, zoals camera's komen om de klant te beschermen is het niet ? laksheid is geen excuus !
Stef (2-8-2012 om 01:46)
Om welke onbemande pompstations gaat dit? Misschien de moeite waard om te vermelden...? Middelburg, Veere en Goes is een groot begrip! Iets specifieker is misschien wel handig. Heb zelf bijvoorbeeld afgelopen weken meerdere malen getankt bij diverse pompstations in Middelburg en Goes.
L. van Gaal (1-8-2012 om 23:36)
@Piet,ben ik hier nou zo slim of ben jij hier nou zo dom.Er staat bij in het bericht welke gemeente,dus geldt dat voor elk onbemand tankstation in die gemeente.Gewoon opletten bij elk onbemand tankstation,anders zoek je toch gewoon een kaasa op,scheelt maar een paar cent,maja,ons bin zuunig eej!
Edj (1-8-2012 om 23:24)
Sluit mij volledig bij de voorgaande reactie aan - gaarne meer detail !
Daantje (1-8-2012 om 22:35)
Je zou niet meer goedkoop durven tanken!!! door die oost europeese klaplopers grenzen sluiten. het criminel circquit aanpakken
Gerlin (1-8-2012 om 22:32)
Hoi,lees net het bericht van dat skimmen. Heb onlangs vernomen dat er bij de afrit A58 richting Yerseke bij dat nieuwe tankstation bij de carpool ook geskimd is.Dus bij deze!!! Nr1.
Cookie-instellingen beheren