Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie waarschuwt voor skimmers

Toegevoegd: 01-08-2012, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland waarschuwt autobezitters voor skimapparatuur die bij onbemande tankstations zijn aangetroffen.

In de afgelopen twee weken is bij vier onbemande tankstations skimapparatuur aangetroffen. Het gaat om tankstations in de gemeenten Middelburg, Veere en Goes. De skimapparatuur is gedemonteerd en in beslaggenomen om verder te onderzoeken. 

Heeft u de laatste tijd ook getankt bij een onbemand pompstation? Controleer dan uw bankrekening op 'vreemde' afschrijvingen of neem contact op met uw bank.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leslie (2-8-2012 om 10:32)
Ergens in middelburg ja welke heb op de kanaalweg getankt bij tinq wees eens duidelijk.
Jeroen (2-8-2012 om 09:51)
Zo gek veel onbemande tankstations zijn er niet meer Piet, daarbij hoop ik dat ze deze viezerikken snel pakken.
Andere Piet (2-8-2012 om 09:46)
Ben het met de vorige schrijver eens want ik tank maar bij1onbemand station en als bekend is welk hoef je de bank niet lastig te vallen.
Truus (2-8-2012 om 09:41)
Hey piet , dat is nu juist niet zo handig .. op het moment dat de namen erbij staan worden ze bij degene die er nniet bij staan opgehangen. En dan kan je de schuld weer bij de media leggen , want dat tankstation stond er niet bij !! kijk naar je bankrekening zou ik zeggen .
Achiel (2-8-2012 om 09:04)
Waarom niet posten bij de stations totdat de skimmers de apparatuur komen ophalen? Dan had je direct de daders gepakt!
Amigo (2-8-2012 om 08:05)
In ieder geval bij Tamoil in Vrouwenpolder.
Cookie-instellingen beheren