Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Woningbrand wakkert weer aan

Toegevoegd: 07-12-2010, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - De brand in een woning aan de Ridderstraat in 's-Heer Arendskerke is dinsdagavond weer aangewakkerd. Vanmiddag woedde in de woning een felle uitslaande brand.
 
Om 18.50 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen omdat er rook uit de woning kwam. Toen de brandweer ter plekke was bleek dat er brand woedde tussen het dak. Omdat er sprake was van een complexe dakconstructie werd de brand opgeschaald naar een middelbrand.


De brandweer zette twee blusvoertuigen en een ladderwagen in om het vuur te bestrijden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio gaan de bluswerkzaamheden nog uren duren. De brandweer moet een groot gedeelte van het dak verwijderen om de brand volledig te kunnen blussen.

Voor zover bekend raakte ook bij deze brand niemand gewond. De schade aan de woning is aanzienlijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (9-12-2010 om 17:55)
Als ik het zo bekijk lijkt het erop dat anoniem wel degelijk gelijk heeft, en er verstand van heeft. Sterkte voor de bewoners!!!! Jammer dat het zo gelopen is.
B. (9-12-2010 om 14:00)
Sterkte aan de bewoner!
Petet (9-12-2010 om 11:05)
Anoniem als je er geen verstand van heb stuur dan geen reactie
Anoniem (8-12-2010 om 12:06)
één ding is zeker,ik vind dit wel grof repressief ventileren,'t hele dak eraf en achterkant eruit terwijl dit in deze situatie niet nodig was geweest. Maak het in één keer uit. Arme Mensen!!! Veel sterkte voor deze bewoners.
Max (8-12-2010 om 07:16)
Soo dan heb je je dag ook wel gehad om 2 keer in spanning te zitten of je woning niet gelijk de grond word!! heel veel sterkte, en hoop dat alles weer goed komt!!!
Cookie-instellingen beheren