Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie waarschuwt voor skimmers

Toegevoegd: 01-08-2012, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland waarschuwt autobezitters voor skimapparatuur die bij onbemande tankstations zijn aangetroffen.


In de afgelopen twee weken is bij vier onbemande tankstations skimapparatuur aangetroffen. Het gaat om tankstations in de gemeenten Middelburg, Veere en Goes. De skimapparatuur is gedemonteerd en in beslaggenomen om verder te onderzoeken. 

Heeft u de laatste tijd ook getankt bij een onbemand pompstation? Controleer dan uw bankrekening op 'vreemde' afschrijvingen of neem contact op met uw bank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (1-8-2012 om 22:22)
Lekker vaag van de Politie, Middelburg, Veere en Goes. Ik neem aan gemeente Middelburg, Veere en Goes. Da's nog ruimer bemeten. Kunnen ze niet gewoon melden waar het was. Die pomphouder kan er tenslotte ook niets aan doen en zal echt wel de boel aanpassen dat het niet meer kan.
T (1-8-2012 om 22:20)
Ja idd. Dat is voor ons ook wat makkelijker...dan steeds je rekening te moeten nakijken.
Gitta (1-8-2012 om 22:02)
Ja dat lijkt me inderdaad wel handig te weten om welke tankstations het gaat. Heb 2 keer getankt in die periode uitgerekend met een pas waarmee ik niet internetbankier en maar 1 keer in de maand een bankafschrift krijg. Moeilijk om na te gaan dus of er verdachte afschrijvingen zijn.
Hans (1-8-2012 om 21:53)
Ja Piet helemaal mee eens.
Amigo (1-8-2012 om 21:16)
In ieder geval bij Tamoil in Vrouwenpolder.
Piet (1-8-2012 om 21:04)
En om welke tankstations gaat dit dan precies? Misschien wel zo handig om erbij te vermelden.
Cookie-instellingen beheren