Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Vlissingen geschikt voor meldkamer'

Toegevoegd: 17-02-2010, 21.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Marin de Zwarte, lijsttrekker van het CDA Vlissingen, vindt dat Vlissingen een geschikte plaats is voor de vestiging van de landelijke, centrale meldkamer voor de hulpdiensten.


De Zwarte heeft vandaag namens zijn partij vragen gesteld aan het Vlissingse college over het voornemen van minister Ter Horst om de meldkamers te centraliseren en hiermee de regionale meldkamers op te heffen. Dit zou kostenbesparend werken en bovendien de inzet bij calamiteiten verbeteren.

Het CDA wil van het Vlissingse college weten welke acties Vlissingen gaat ondernemen om de stad als vestigingplaats te promoten.

Ook wil de partij weten of het college het met de partij eens is dat de meldkamer heel goed decentraal gelegen kan zijn en dat Vlissingen voldoende ruimte, grond en gebouwen heeft om de landelijke meldkamer te vestigen.

De Zwarte zegt verder dat de vestiging van zo'n meldkamer na een prachtige kans is om de werkgelegenheid in Vlissingen weer te verbeteren.
 
Zie ook:
- Landelijke meldkamer voor hulpdiensten (17-02-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (17-2-2010 om 23:57)
Ja goed plan, walstraat staat genoeg leegstand toch.
JPO (17-2-2010 om 23:00)
Kan die man eerst niet nadenken voordat hij achter de minister aan loopt? Wat denk je dat er in NL gebeurt als een van die megameldkamers plat gaat? Herinnert iemand Zembla over C2000 nog? Werkt niet goed in Vlissingen. Laat de lokale politiek zichzelf daar eens hard voor maken!
Cookie-instellingen beheren