Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Medicijnen verloren in Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2010, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vandaag zijn in de omgeving van de Bloemenlaan in Vlissingen medicijnen verloren. Dat meldt de politie.


Het gaat om het medicijn Venlafaxine retard verpakt in een doosje. In het doosje zitten 4 capsules.

De politie verzoekt de vinder de medicijnen af te geven bij apotheek van de Sande aan de Badhuisstraat 30-36 in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (23-2-2010 om 18:50)
@ Ojajoh: Als je graag een reactie wilt geven doe dit dan met de juiste informatie en kennis. Venlafaxine ofwel efexor een stemmings verbeteraar. Het is een medicijn wat goed werkt, ik zit in de hulpverlening en ik weet dit zeker. Het laten liggen is vast niet bewust gedaan!!
An (23-2-2010 om 17:35)
Is het nou zo moeilijk om je tasje vast te houden met zulke rommel erin? Het is nogal spul, en het wemelt daar van de jonge kinderen op straat. Tis te hopen dat het goed afloopt.
Leonie (23-2-2010 om 17:24)
Jij vergeet toch ook wel eens wat ? gevaarlijk is het wel, stel je voor dat kinderen het vinden... maar kan de beste overkomen hoor
Ron Pieterse Heinkenszand (23-2-2010 om 17:22)
Het is niet voor niets dat er maar 4 capsules in een doosje zitten , een te grote hoeveelheid is nog gevaarlijker , het medicijn is tegen angst en paniek aanvallen.Een middel wat gezien de locatie waar ze verloren zijn hard nodig is. Mensen pas a.u.b. op met dit soort gevaarlijke medicijnen .
Ano (23-2-2010 om 17:14)
Ieder kens verliest wel eens wat jij toch ook ?? hopelijk wordt et gevonden en terug gebracht.
Andrea (23-2-2010 om 14:38)
Ik vind dat mensen veel voorzichtiger moeten zijn op (zware) medicijnen!! je leest de laatste tijd veel te vaak dat er medicijnen verloren zijn. je weet maar nooit wat de vinder er mee doet, denk aan kinderen bijv..... echt slordig!!
Cookie-instellingen beheren