Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Burgernet voor vermiste medicijnen

Toegevoegd: 15-09-2021, 15.53 uur
Burgernet voor vermiste medicijnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag een burgernetbericht uitgezonden in verband met medicijnen die in Vlissingen zijn verloren. De medicijnen kunnen volgens het bericht gevaarlijk zijn bij inname.


Het burgernetbericht werd rond 14.00 uur uitgestuurd nadat er een melding binnen was gekomen dat iemand medicijnen was verloren in de omgeving van de Colijnstraat òf in de omgeving van het ziekenhuis. Het betreft het middel Dormicum en zou een hoeveelheid van 20 x 15 milligram bevatten. 

De medicijnen kunnen gevaarlijk zijn bij inname, daarom verzoekt de politie mensen die tips hebben of die de medicijnen hebben zien liggen op om meteen 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (16-9-2021 om 07:14)
Oke dan dr. kees… En nu? Wilt u netzoals jomanda beweren dat je maar walnoten moet gaan eten als je bv kanker hebt? Gevaarlijk zulke onwetende mensen als u
Kees (15-9-2021 om 18:38)
Ja verreweg de meeste medicijnen kunnen hartritme stoornissen etc veroorzaken zelfs paracetamol
Cookie-instellingen beheren