Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Bejaarde mishandeld in Nollebos

Toegevoegd: 24-02-2010, 12.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 77-jarige vrouw uit die plaats door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hondje en een vriendin aan het wandelen. Haar hondje begon te blaffen naar een ander hondje. De eigenaar hiervan werd boos en schopte het beestje. Toen de vrouw hierop een opmerking plaatste kwam hij haar richting en sloeg in haar gezicht.

De politie is op zoek naar getuigen. Ze kunnen bellen met 0900-8844. De dader was ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud en had een blanke huidskleur. De man droeg een wollen, zogeheten eskimomuts en een donkere jas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (25-2-2010 om 09:00)
Marinet, excuses en een bos bloemen??? een tijdje opsluiten, daar weten ze wel raad met zulke figuren, een flinke boete en een cursus sociaal gedrag, die bos bloemen kan ze van mij ook krijgen, voor de schrik en een zak koekjes voor de hond
Anoniempje (25-2-2010 om 08:19)
Wat maakt het nou uit zeg dan had ze die hond maar bij zich moeten houden het zijn toch zoiezo al irritante beeste als ze gaan blaffen. Ik geef die man gelijk maar dat slaan... dat gaat misschien iets te ver je moet ook kijken naar wat die vrouw gezegd heeft he
Natas (25-2-2010 om 06:39)
Er zou eens wat meer gepost kunnen worden in het nollebos,ik jog regelmatig,maar overdag als vrouw is het schrikbarend wat je tegen komt in het bos. maar die jongen komt z,n eigen nog wel tegen,en word x herknend.
Michel (25-2-2010 om 00:41)
Als je al een oudere vrouw slaat zal je je hond ook wel slaan neem zijn hond af hoeft hij ook niet meer in het nollebos te komen.
A.P (25-2-2010 om 00:01)
Straks kunnen ouderen mensen geen kant meer op , binnen zitten met rolluiken dicht de enige oplossing foei wat een leefbaar Nederland.....
Vivian (24-2-2010 om 23:17)
Wat een lafaard, snel in de kraag grijpen en opsluiten voor een lange tijd dan kan hij eens goed nadenken over zijn daad, wat is er toch mis in dit land, we vinden dit schijnbaar tegenwoordig maar heel normaal, dat kan toch niet waar zijn, Ik wens die Mevrouw heel veel sterkte en beterschap.
Cookie-instellingen beheren