Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km
-->

Doden bij familiedrama in Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 00.56 uur
Foto 1 van 8
-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ans (8-3-2010 om 13:38)
Sterkte voor de nabestaanden! Ik vind dit erg en een hele grote fout van de overheid,ze heeft gesmeekt om hulp en nooit gekregen. En nu,ja nu gaan ze denken maar is het al te laat. 2 kinderen vermoord door een gek.....die niet in de gaten werd gehouden en dit toch aangekaart was. Diep triest!
Sann (8-3-2010 om 11:01)
Dit is verschrikkelijk en had absoluut niet mogen gebeuren, ik hoop dat de regering en de gemeente nu in ziet wat er kan gebeuren!! zo'n klein dorpje en toch 2 moorden! onbegrijpelijk! sterkte voor de nabestaanden
M (8-3-2010 om 10:22)
Ik ben zo geschrokken! Vroeger speelde ik altijd bij dat bankje:'( Haydar en zijn moeder veel sterkte!!!
Jo (8-3-2010 om 05:49)
Kijk weer zo,n vent die zijn handen niet thuis kan houden van zijn eigen kinderen en vrouw. Eerst jaren mishandelen en misbruiken en dan maar de hand toe slaan aan de kinderen. En ja waar is de hulpverlening dan hè ? Ze wisten alles al en nog laten ze zo,n vent weer maar zijn gang gaan
Bob (7-3-2010 om 21:06)
Sterkte Haydar en De moeder waarom moet er nou weer zoiets gebeuren en zo dichtbij
Mj (7-3-2010 om 17:48)
Wat een laffe hond! Als je toch van plan ben jezelf ook dood te schieten laat dan die kinderen gewoon met rust! De hele maatschappij gaat eraan op deze manier en de angst die die kinderen hebben moeten voelen, verschrikkelijk dat je in hun ogen kan kijken en ze toch neer schiet. Veel sterkte!!!
Cookie-instellingen beheren