Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 55 km

Bekeuringen uitgedeeld door AID

Toegevoegd: 02-02-2006, 15.17 uur
Door: Politie Zeeland

KOUDEKERKE - Gistermiddag werden bij een bedrijf aan de Zwaanweg in Koudekerke bekeuringen uitgedeeld door de AID (Algemene Inspectiedienst, red.).


In het bedrijf werd een controle uitgevoerd door de AID, de Zeeuwse Politie en de gemeente Veere. Het bedrijf voldeed niet aan sommige gestelde milieu-eisen. Er werden bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen aangetroffen die niet deugdelijk opgeslagen waren.

Ook kreeg de eigenaar van het bedrijf een officiële waarschuwing, omdat hij zijn vee niet goed zou behandelen. Er werd o.a. geconstateerd dat er veel te veel runderen in een stal stonden en dat deze geen droge ligplaats hadden. Ook hadden de dieren die in een weiland liepen geen drinkwater tot hun beschikking.

Bij deze mijnheer zal binnenkort nog een hercontrole plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750