Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-3-2010 om 21:43)
Ik zag ze richting bergen op zoom staan. je 1 km ervoor moet je al 70 gaan rijden. de vluchtstrook is al zow breed. als ze nu controleren richting goes kan ik het begrijpen daar worden de linker-rechter rijbaan gescheiden.maar ik vind het een schande om daar te gaan controleren.
Auto rijdster (15-3-2010 om 21:43)
Inderdaad ! Merk steeds meer dat men de snelheid aan zijn laars lapt . Moet naar gekeken worden. Voel mezelf een slak als IK me aan de regels houd en men me voorbij rijd met zeker 120 /130 waar 70/90 mag ..Vraag me wel eens af waarom er borden staan als men er toch niet naar kijkt .
Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz (15-3-2010 om 21:22)
Het is schandalig maar houden jullie je altijd aan de verkeers regels jullie rijden ook vast wel is een keeer te hard of niet dan? mensen doen altijd of ze de beste zijn en dan later krijgen ze een dikke boete omdat ze zich niet aan de verkeers regels hebben gehouden kijk eerst naar je zelf
INsider (15-3-2010 om 21:17)
Mensen.. stel u niet aan.. blijf rustig op de rechter rijstrook.. de linker rijstrook is voor degenen die er voor willen betalen..
Karel (15-3-2010 om 21:12)
Ik rij nu door de tunnel met 100km dit om het verkeer niet te verhinderen. Als ik 70km/u wil rijden dan hou ik het verkeer op en word ik vuil aangekeken vandaar dat ik rond de 100 rijd
Anton (15-3-2010 om 20:59)
Ze kunnen beter hun tijd besteden aan boeven vangen, er zijn de laatste tijd schandalig veel inbraken in Zeeland. Ook bij mij is mijn huis overhoop gehaald en mijn auto is gestolen. Maar ze pakken liever mensen die een paar km/u te hard rijden, das veel makkelijker verdiend natuurlijk!
Cookie-instellingen beheren