Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 17-03-2010, 18.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HAAMSTEDE - Bij een aanrijding op de kruising Westerseweg-Hoogh Plaeteweg is aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 17.05 uur een automobilist en een fietser met elkaar in botsing.  Een 50-jarige automobilist uit Zierikzee reed over de Westerseweg in de richting van Burgh-Haamstede. Nadat hij onderdoor het viaduct van de N59 was gereden kwam van links een 41-jarige fietser uit Utrecht van de helling af en ontstond een aanrijding.

De automobilist remde nog heel sterk en reed daarbij tegen een paal. De fietser raakte dusdanig gewond dat naast twee ambulances ook de traumahelikopter werd ingeschakeld. De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. De fietser had onder meer een beenbreuk en een hoofdwond.
 
De politie heeft ter plekke technisch verkeersonderzoek gedaan. De kruising was hiervoor enige tijd gestremd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moniek (17-3-2010 om 19:24)
Afschuwelijk!! Heel veel sterkte! Voor beide partijen en hun families!
Cookie-instellingen beheren