Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse brandweer rukt uit voor meldingen gaslucht

Toegevoegd: 05-02-2005, 10.56 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer is gisteren twee maal uitgerukt voor de melding van een gaslucht. Beide incidenten deden zich voor op Zuid-Beveland.


De brandweer van Goes moest rond half twee uitrukken naar de parkeerkelder aan de Wijngaardstraat in Goes. Aldaar hadden omstanders een gaslucht geroken. Omdat de brandweerlieden de lucht in precies thuis konden brengen werden enkele garageboxen geopend. Uiteindelijk gaf men aan dat het om een loze melding ging.

De brandweer van Rilland werd gisteravond rond kwart voor tien opgepiept voor een melding aan de Kapucijnenweg in Rilland. Daar werd een gaslucht geroken bij een gasverdeelstation. De brandweer rukte onder prioriteit één uit. Over deze melding is verder helaas niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren