Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg Axel dicht na ongeval

Toegevoegd: 16-04-2010, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Vrijdagmiddag is de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel enkele uren afgesloten geweest na een ongeval. De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden.


Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. Zij zette haar auto op de vluchtstrook en draaide de weg op.

Hierbij zag zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De auto waar zij tegenaan reed werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Axel. In deze auto zat ook het 8-jarige zoontje van deze vrouw. Door de botsing slipte de aangereden auto van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.

Door ambulancemedewerkers is de 30-jarige Axelse naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. Over haar verwondingen is nu nog niets bekend. Het zoontje van de vrouw raakte niet gewond, evenals de vrouw uit Alblasserdam.

Forensische onderzoekers van de Zeeuwse politie hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Om de onderzoekers hun werk goed en grondig te kunnen laten doen is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest.

Allebei de personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf, vermoedelijk worden zij total loss verklaard. De kentekenbewijzen zijn ingevorderd door de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (16-4-2010 om 18:24)
Hoe stom kun je zijn om daar te keren!!! Gewoon even doorrijden naar de verkeerslichten en het is al een stuk veiliger om te keren. Sommige mensen zouden ze levenslang hun rijbewijs af moeten pakken....
Willem Kampers (16-4-2010 om 17:58)
Zo stom om daar te keren, en het gebeurt zo vaak. "Gelukkig" was het een personenauto, vrachtauto's keren daar ook vaak genoeg, hoe zou het dan afgelopen zijn. Voor de mevrouw sterkte en beterschap.
Mo (16-4-2010 om 17:24)
Wanneer leren ze het nu eens af..... keren op een weg met een dubbele doorgetrokken streep. Onschuldige mensen zijn er steeds het dupe van. Sterkte en beterschap aan de vrouw in het ziekenhuis.
Andrea (16-4-2010 om 16:59)
Waarom niet even de afslag bij Axel nemen en rustig keren op een plaats waar auto's niet met 100 langskomen? Veel sterkte voor beide partijen. Is hard gegaan zo te zien.
Hendrik Jan (16-4-2010 om 16:55)
Het zoveelste ongeluk dat met belgische bestuurders gebeurt! Vorige week ook al in Hulst een belgische bestuurder die op een 100 weg wou keren!
Cookie-instellingen beheren