Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Loos alarm voor Zuid-Bevelandse brandweerlieden

Toegevoegd: 25-02-2005, 18.49 uur
Door: Roland de Jong & Willem van de Weele [HVZeeland.nl]

WOLPHAARTSDIJK - De brandweer van het Zuid-Bevelandse Wolphaarstdijk is woensdagavond rond 18.50 uitgerukt naar de Lepelstraat in Wolphaartsdijk.

Door de damp van de douche was het automatische brandmeldsysteem afgegaan van een voormalig hotel. Aangezien het pand tegenover de brandweerkazerne gevestigd is kon de tankautospuit 4746 binnen blijven staan en gingen de brandweerlieden lopend op weg naar het pand.

Daar éénmaal aangekomen bleek al snel dat het om een loze brandmelding ging. In het pand worden momenteel overigens diverse seizoensarbeiders gehuisvest. De brandweerlieden konden binnen enkele minuten weer terugkeren naar de kazerne.

Ook de ladderwagen 47-50 werd gealarmeerd, dit voertuig is echter niet ter plaatse gegaan aangezien de brandweerlieden uit Wolphaartsdijk al aangaven dat het een loze brandmelding betrof


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren