Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Politiehond pakt vluchtende verdachte

Toegevoegd: 09-05-2010, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 33-jarige man uit Goes, aan de Scheldestraat in Goes, aangehouden op verdenking van diefstal.

Rond 02.30 uur kreeg politie Zeeland de melding dat een man zich verdacht ophield tussen auto's die geparkeerd stonden bij een bouwplaats aan de Scheldestraat in Goes. Door de agenten die poolshoogte gingen nemen is de omgeving afgezet waarna een politieagent met zijn diensthond de wijk inging.


De hond pikte al gauw een spoor op wat leidde naar een brandgang aan de Rommerswaelestraat. Hier zijn goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Vervolgens pikte de hond weer een spoor op wat leidde naar de achtertuin van een woning aan de Scheldestraat. In de tuin zat, achter een schuurtje, de 33-jarige man verstopt. Hij is aangehouden.

Na zijn aanhouding probeerde de man weg te vluchten waarop hij door de politiehond is tegen gehouden en in zijn been is gebeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-5-2010 om 08:55)
Kijk dit zijn onze maatjes en ook ons gereedschap de honden dan kunnen de mensen eens zlen waar wij de honden voor opleiden en trainen iedere week het zijn gewoon SUPER DIEREN ALTHANS ALS NIETS OP JE KERFSTOK HEEFT,maar daar hebben we ze voor. Bedankt K9
L.v.d.B (10-5-2010 om 07:51)
Prima gedaan van hond en politie
Dennis (10-5-2010 om 06:47)
Goed werk van de politiehond. Terechte zaak aanpakken zulk soort mensen.
K9 (9-5-2010 om 22:23)
Goed zo, gewoon de hond er oplos !
Zomaar iemand (9-5-2010 om 21:41)
Wat een supper lieve hond dat is pas optreden!!!
Ik (9-5-2010 om 21:22)
Mooi zo, Hij kan niet hard genoeg gebeten zijn!! Een dikke pluim voor de politie en de HOND!! Hopelijk pakken ze er nog meer! Het is echt niet normaal tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren