Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 24-06-2010, 20.54 uur - Update: 25-06-2010, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een verkeersongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland is vanavond een beknelling ontstaan.


De botsing, waarbij meerdere personenauto's waren betrokken, vond rond 18.05 uur plaats. Een 54-jarige vrouw uit de gemeente Tholen had haar auto stilgezet om hulp te verlenen aan enkele fietsers die op het fietspad onderuit waren gegaan. Haar auto stond half op de weg en half in de groenstrook. De achterop komende automobiliste had deze auto niet opgemerkt en botste tegen de achterzijde.

Brandweerploegen uit Kruiningen en Rilland werden opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer knipte één deur uit één van de auto's. De automobiliste liep bij de aanrijding lichte verwondingen op en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Bij haar in de auto zaten vier kinderen, waaronder een baby. Zij raakten bij het ongeval niet gewond.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (24-6-2010 om 21:40)
Wij wensen de bestuurders en de kinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit ongeval!!
Cookie-instellingen beheren