Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Reconstructie in Terneuzen

Toegevoegd: 30-06-2010, 13.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Politie en justitie hebben vandaag in Terneuzen gezamenlijk een reconstructie van een incident gemaakt.


De reconstructie vond vanochtend plaats tegenover het Zeldenrust-Steelantcollege aan de Zeldenrustlaan, vandaar ook dat deze de nodige aandacht vroeg van passanten, buurtbewoners en scholieren.

De technische recherche kreeg bij de reconstructie assistentie van de afdeling verkeersongevallen analyse. De brandweer kwam ter plekke om een commandobak neer te zetten. Tijdens de reconstructie werd ook gebruik gemaakt van een taxibusje.

De politie wil alleen bevestigen dat er een reconstructie is gedaan. In het kader van welke zaak deze werd gehouden, kon de politie echter niet zeggen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (3-7-2010 om 09:09)
De politie kan het gewoon zeggen om welke zaak het gaat waarom zo geheizinige gedoe heb de politie iets te verbergen ofzo omdat het in de doof pot gedouwd wordt
Cookie-instellingen beheren