Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie vordert drie rijbewijzen in

Toegevoegd: 12-08-2010, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag zijn een aantal rijbewijzen ingenomen omdat bestuurders teveel hadden gedronken.


Een 28-jarige man uit de gemeente Beveren (B) is raakte omstreeks 01.15 uur zijn rijbewijs kwijt. Agenten hielden de automobilist staande in de Gentsestraat in Hulst voor een alcoholcontrole. Bij de blaastest bleek dat de beginnend bestuurder bijna 4,5 keer teveel had gedronken.

Een 21-jarige man uit Duitsland raakte ook zijn rijbewijs kwijt nadat hij in zijn auto reed en teveel had gedronken. Hij werd op de Rampweg in Bruinisse omstreeks 01.30 uur aan een blaastest onderworpen. Hij had twee keer teveel gedronken.

In Domburg raakte een scooterrijder zijn rijbewijs kwijt. Agenten zagen omstreeks 02.00 uur twee jongens op een scooter zonder licht wegrijden en gingen er achter aan. Op de Schelpweg in Domburg werden de jongens staande gehouden. De 18-jarige beginnend bestuurder bleek ruim 7,5 keer teveel te hebben gedronken.

De jongens zijn meegenomen naar het bureau. Het rijbewijs van de 18-jarige bestuurder is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truusje (12-8-2010 om 12:58)
7,5 keer de toegestane hoeveelheid? Hoeveel keer is dat voor niet-beginnende bestuurders?
Cookie-instellingen beheren