Weerbericht:
Brede opklaringen, lokaal mist. Overdag zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte situatie bewusteloos meisje

Toegevoegd: 26-08-2010, 11.44 uur - Update: 27-08-2010, 03.34 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - In Renesse is vannacht een bewusteloos meisje aangetroffen. Twee meisjes hadden eerder gezien dat zij iemand met iets hadden zien slepen. Of het om het meisje gaat is niet bekend. De politie zoekt getuigen.


Agenten werdenomstreeks 03.30 uur op de Hogezoom ter hoogte van discotheek Trinity aangesproken door twee meisjes van ongeveer zestien jaar oud. Zij verklaarden dat zij een persoon met iets hadden zien slepen over de weg en waren hier erg van geschrokken.

Samen met de agenten zijn de meisjes teruggefietst naar de plek waar ze dit hadden gezien, verderop op de Hogezoom in Renesse. In de omgeving konden ze echter niets vinden en dus zijn de meisjes vertrokken. Toen de agenten terugreden, sprong er een man uit de berm die hulp vroeg voor een bewusteloos meisje. Dit was ter hoogte van camping Wijde Blick.

Het meisje, een 17-jarige Duitse, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes en is inmiddels in goede gezondheid ontslagen uit het ziekenhuis. Het is de politie niet duidelijk wat er gebeurd is. Daarom is de politie op zoek naar getuigen.

De politie wilde graag opnieuw in contact komen met de twee meisjes die de agenten waarschuwden in het centrum van Renesse. De politie meldde vanavond dat de meisjes zichzelf hadden gemeld.

De politie is nog op zoek naar getuigen die op of nabij de Hogezoom, in de buurt van camping Wijde Blick, omstreeks 03.30 uur een verdachte situatie hebben gezien of gehoord. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op het nummer 0900-8844 of bij een nabij gelegen politiebureau.

Getuigen die anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (15-5-2011 om 17:19)
Een arts he. josef mengele was OOK een arts..... raar verhaal--ik geloof er geen woord van. een meisje in een sloot vinden. zeker NADAT hij haar er in heeft gegooid? en is gestoord in zijn bezigheden?
Mar (15-5-2011 om 15:26)
Naam geheim houden a.u.b.??? Wiens naam???
Hanneke (14-5-2011 om 22:24)
Het is voor mij niet duidelijk hoe de duitse arts `s avond in die sloot zomaar dat meisje heeft kunnen vinden, ze heeft niet geroepen omdat ze bewusteloos was !!! Naam geheim houden a.u.b.!!!
Elwin (31-8-2010 om 00:22)
TRIESTE ZAAK!!!! Lang leve politie zeeland!
Moeder (27-8-2010 om 08:02)
En de man die opeens uit de berm sprong dan? Misschien was hij het wel die met haar aan het slepen was, wat deed hij daar dan, opeens. Raar verhaal!!
@ (26-8-2010 om 12:27)
Die meisjes waren zó duidelijk, daarom ging de politie met hen mee..en dan hebben ze hun namen niet opgevraagd ??? Oef.
Cookie-instellingen beheren