Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 31-08-2010, 13.35 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - In een loods op bedrijventerrein De Zompe in Serooskerke (W) is vanochtend een hennepkwekerij ontdekt.


De politie viel de loods binnen nadat eerst een ruit was vernield. Medewerkers van energiebedrijf Delta kwamen ter plekke om de elektrische installatie uit te schakelen. De inboedel van de kwekerij is afgevoerd in een vuilniswagen.

Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Volgens de politie zijn er in het totaal 67 planten in beslag genomen en vernietigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reinier (1-9-2010 om 11:53)
Hoe zijn ze hier nu weer achter gekomen? Er vlogen vanochtend van die apache helikopters over mijn dorp?? Zijn dat ze? De aasgieren loeren met infrarood camera's of er ergends een temperatuur verschil is. Goed isoleren... helpt ook al niet??
... (1-9-2010 om 00:06)
67 ? ik geloof er niks van !!!
Vaisonne (31-8-2010 om 14:35)
Is dit al niet de tweede in korte tijd op de Zompe?? Gaat lekker daar.
Cookie-instellingen beheren